Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Η Λέσχη Ανάγνωσης Ερμούπολης......έκοψε την πίτα της στη συνάντηση
της Παρασκευής 20 Ιανουαρίου!

Πραγματοποιήθηκε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ερμούπολης, την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, η καθιερωμένη ανά μήνα συνάντηση των μελών της Λέσχης Ανάγνωσης Ερμούπολης.
Αντικείμενο συζήτησης αυτή τη φορά ήταν το βιβλίο της Μάρως Δούκα "Η ΠΛΩΤΗ ΠΟΛΗ" και το μυθιστόρημα φαντασίας της Ούρσουλα Λε Γκεν "Ο ΜΑΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΥΣ".
Την ίδια ημέρα τα μέλη της Λέσχης Ανάγνωσης έκοψαν την βασιλόπιτα για το νέο έτος 2012 ευχόμενα προσωπική, οικογενιεακή και κοινωνική ευτυχία για όλους!

Παράλληλα, αποφάσισαν το ξεκίνημα μιας εκστρατείας συγκέντρωσης βιβλίων για να σταλούν μέσω της Δημοτικής Βιβλιοθήκης στο Καστελόριζο και άλλα μικρά νησιά.
Για το λόγο αυτό απευθύνουν πρόταση-έκκληση σε όσες και όσους συμφωνούν, στο διάστημα Δευτέρα 30 Ιανουαρίου - Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου να φέρουν στη Δημοτική Βιβλιοθήκη ένα ή περισσότερα βιβλία τόσο για παιδιά όσο και για μεγάλους.
Η Λέσχη Ανάγνωσης Ερμούπολης και η Δημοτική Βιβλιοθήκη θα φροντίσουν να σταλούν τα βιβλία που θα συγκεντρωθούν για να δημιουργηθούν μικρές δανειστικές βιβλιοθήκες στα μικρά νησιά του Αιγαίου.
Αν η Πολιτεία, δείχνει να "ξεχνά" κάποιες στιγμές τους κατοίκους αυτών των νησιών, εμείς τουλάχιστον ας δείξουμε ότι τους σκεφτόμαστε συνεχώς και τους νοιαζόμαστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου