Κυριακή 10 Απριλίου 2016

«Ο επαναστάτης της ...φακής»

Ένας νέος, ο Νικηφόρος, οδηγείται να ανακαλύψει ένα άλλο, αληθινό νόημα στη φράση «ο επαναστάτης της φακής» και με τη σειρά του μας καλεί να ζήσουμε την πραγματική, ειρηνική επανάσταση που θα μεταμορφώσει τη ζωή μας και το κόσμο.
Στον «επαναστάτη της φακής» ο συγγραφέας Χρήστος Γεωργιάδης έχει δημιουργήσει μια αισθαντική νουβέλα που εστιάζει στο σεβασμό της αξίας της ζωής και στην αποκατάσταση αυτής της αξίας μέσα στον μοναδικό πλανήτη που δημιούργησε, φιλοξενεί και εξελίσσει ζωή.
Μέσα από μια συγκινητική, ευαίσθητη, και ρεαλιστική αφήγηση, ο συγγραφέας μοιράζεται την αμηχανία και την εσωτερική σύγκρουση του Νικηφόρου όταν συνειδητοποιεί ότι η παρακμή του σημερινού κόσμου συνδέεται άμεσα με το κακό που η ανθρωπότητα επιβάλλει χωρίς δεύτερη σκέψη στα ζώα. Και αυθόρμητα αναδύεται από μέσα του η δύναμη του καλού που μπορεί να το αναιρέσει.
Το βιβλίο ξεχειλίζει από ένα δυνατό, οικολογικό μήνυμα ευαισθησίας και συμπόνιας, αναδεικνύοντας με έμφαση την αξία της περιβαλλοντικής δικαιοσύνης, ιδιαίτερα αυτής προς τα ζώα – και παράλληλα μυεί τους αναγνώστες σε ιδέες σχετικά άγνωστες όπως τα καταφύγια ζώων φάρμας, τα δάση τροφής, η φυσική καλλιέργεια, η περιεκτική δικαιοσύνη και η ειρηνική διατροφή.
«Ο Επαναστάτης της φακής» είναι ένα βιβλίο για την επανασύνδεση με τον αισθανόμενο άνθρωπο που υπάρχει μέσα μας αλλά και με το Μητρικό οικοσύστημα που μας περιβάλλει.
Είναι από τα βιβλία εκείνα που αγγίζουν τη ψυχή και ενθαρρύνουν την προσωπική ανάπτυξη και ολοκλήρωση και φιλοδοξεί να ξαναφέρει μόνιμα την ελπίδα και την έμπνευση σε κάθε στιγμή της ζωής μας.
Ένα απελευθερωτικό ανάγνωσμα για όλους: τρυφερό, συγκινητικό, σοκαριστικό, αφυπνιστικό!

Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν στην ιστοσελίδα του βιβλίου: http://epanastatistisfakis.weebly.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου