Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023

Κοπή βασιλόπιτας 2023

 Με έκδηλη χαρά και ικανοποίηση τα μέλη της Λέσχης Ανάγνωσης Ερμούπολης  «Μάνος Ελευθερίου», έπειτα από τρία χρόνια αναγκαστικής «σιωπής» και αποχής από εκδηλώσεις  λόγω πανδημίας, έκοψαν την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου τη βασιλόπιτά τους, ευγενική προσφορά της κ. Ιωάννας, από τα παλαιότερα μέλη της Λέσχης!

Η συνάντηση -στον πάντα ζεστό και φιλόξενο χώρο της Δημοτικής μας Βιβλιοθήκης, με την πολύτιμη βοήθεια και αρωγή της βιβλιοθηκονόμου Χαρούλας-  έγινε σε  ιδιαίτερα χαρούμενη και εορταστική ατμόσφαιρα και τα μέλη αντάλλαξαν  ευχές για τον καινούργιο χρόνο και υποσχέθηκαν να …αναπληρώσουν το χαμένο έδαφος διαβάζοντας και συζητώντας πολλά ακόμη βιβλία από την ελληνική και την ξένη λογοτεχνία.

Οι τυχερές –γιατί το φλουρί έπεσε ανάμεσα σε δυο κομμάτια- «κέρδισαν» η μία το βιβλίο του συριανού λογοτέχνη Γιάννη Ρουσσουνέλου «ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗ», προσφορά της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, ενώ η άλλη δύο συλλογές ποιημάτων του επίσης Συριανού Αντώνη Καραμολέγκου, προσφορά του ποιητή.

Η επόμενη συνάντηση της Λέσχης Ανάγνωσης ορίστηκε για τις 17 Φεβρουαρίου, με αντικείμενο συζήτησης το βιβλίο της Λένας Βαρδάκη «ΑΝΑΡΜΟΣΤΟΝ ΕΣΤΙ», εκδ. BELL.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου