Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Διαδικτυακή λέσχη ανάγνωσης & γραφής

Το BooKaRoo είναι η νέα Διαδικτυακή λέσχη ανάγνωσης και γραφής με εκατοντάδες μέλη, που αναπτύσσεται δυναμικά τους τελευταίους μήνες σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Απευθύνεται σε ανθρώπους που απολαμβάνουν την ανάγνωση και τη συγγραφή και χαίρονται να μοιράζονται τις δημιουργίες τους.

Συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα της νέας ηλεκτρονικής εποχής. Επίκεντρο παραμένει η ατομική πνευματική παραγωγή, γύρω από την οποία εκτείνεται ένας διευρυνόμενος κύκλος ανθρώπων, μέσα από διάφορους θεματικούς πυρήνες. Όσοι από εσάς έχετε το μεράκι της συγγραφής, στοΒοoKaRοο θα βρείτε τον ιδανικό χώρο για να δημοσιοποιήσετε τις δημιουργίες σας σε ένα ευρύτατο αναγνωστικό κοινό.
Στη σελίδα μας διαβάζετε δωρεάν κείμενα κάθε ενδιαφέροντος για λογοτεχνία - μαγειρική- ποίηση- πολιτική- μυστήριο- μουσική- τέχνη.
• Γίνετε μέλη και δημοσιεύστε τα δικά σας κείμενα δωρεάν.
Με την εγγραφή σας έχετε τη δυνατότητα να ανταλλάσσετε απόψεις με τα υπόλοιπα μέλη,να μοιράζεστε δημόσια ή ιδιωτικά,σκέψεις, προβληματισμούς, άρθρα και κριτικές για θέματα που σας ενδιαφέρουν,να ιδρύετε τις δικές σας Ομάδες και να ακολουθείτε άλλα μέλη. Απολαύστε την ομορφιά της αλληλεπίδρασης.
Παρακολουθήστε τη δράση σας καθώς και τη φήμη των άλλων μελών με το πρωτοποριακό σύστημα βαθμονόμησης του BooKaroo. Ενημερωθείτε σε απόλυτους αριθμούς για τις συνολικές φορές που διαβάστηκαν τα κείμενά σας, τον αριθμό των σχολίων που έγιναν σε αυτά και τα συν που έλαβαν. Δείτε τα πιο δραστήρια μέλη και αυτά με την πιο πρόσφατη δραστηριότητα. Υπάρχουν δύο έξυπνοι δείκτες: ο δείκτης συγγραφικής δράσης στο δίκτυο και ο δείκτης που εμφανίζει τη φήμη σας στο δίκτυο.
Στο BooKaRoo, επιπλέον, απολαμβάνετε το καινοτόμο Puble! Ανακαλύψτε τις δυνατότητές του. Χρησιμοποιήστε το για να χαρίσετε δύναμη στο υλικό σας και να το Σύνδεσμοςεμπλουτίσετε. Το Puble είναι το ηλεκτρονικό βιβλίο που η κάθε σελίδα του συνδέεται με extra περιεχόμενο. Μπορείτε να αναρτήσετε σημειώσεις, να ανεβάσετε φωτογραφίες, video και συναφή links.
Ο μοναδικός στόχος του BooKaRoo είναι η συσπείρωση και η επικοινωνία ανθρώπων που συνδέονται με τις ίδιες ανάγκες κι ενδιαφέροντα. Ένα Ανθρώπινο Δίκτυο!

Επισκεφτείτε τη σελίδα και μπείτε στον όμορφο και δημιουργικό κόσμο του bookaroo!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου