Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

20 χρόνια «ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ»

"Το 2013 οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ συμπληρώνουν 20 χρόνια συνεχούς και δυναμικής παρουσίας στον εκδοτικό χώρο και το γιορτάζουν. 20 χρόνια δημιουργικής δουλειάς με αγάπη για το καλό βιβλίο.
Ο κατάλογός μας μεγάλωσε, όπως κι εμείς. Η συντροφιά μας μεγάλωσε κι αυτή και δυνάμωσε. Συνταξιδιώτες στο συναρπαστικό ταξίδι μας, όλοι εσείς: συγγραφείς, μεταφραστές, εικονογράφοι, επιμελητές, διορθωτές, γραφίστες, βιβλιοπώλες, καλοί συνεργάτες και φυσικά οι φίλοι αναγνώστες που μας στηρίξατε με πάθος και μεράκι όλα αυτά τα χρόνια! Χωρίς εσάς δεν θα πραγματοποιούνταν το όνειρό μας, δεν θα γράφονταν οι σελίδες της ζωής μας!

Με αφορμή τη φετινή επέτειο εκδώσαμε ένα ημερολόγιο ως ελάχιστο φόρο τιμής στους ανθρώπους που μας στήριξαν με τη συνεργασία τους και την εμπιστοσύνη τους. Σε αυτό αποτυπώνονται συνοπτικά με λόγια και εικόνες τα βιβλία, τα πρόσωπα, οι δράσεις, οι σταθμοί και το μέλλον στο ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.
Μπορείτε να ξεφυλλίσετε το ημερολόγιο, ενώ μπορείτε να το βρείτε στα καταστήματά μας:
1. ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα), 2. Ασκληπιού 18, Αθήνα), 3. ΟΞΥΓΟΝΟ (Ολύμπου 81, Θεσσαλονίκη).
Για όλο το 2013 οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σχεδιάζουν διάφορες δράσεις με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων τους: Eκπαιδευτικά προγράμματα, μεγάλες προσφορές και διαγωνισμούς, φιλανθρωπικές δράσεις και άλλα προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, επετειακές εκδηλώσεις και άλλα πολλά για τα οποία μπορείτε να ενημερώνεστε από την σελίδα των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου