Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

«Το διάβασμα και…

πώς να το γλιτώσετε!!!» 

 ΤΟΜΙ ΓΚΡΙΝΟΥΑΛΝΤ*- Εκδ. ΨΥΧΟΓΙΟΣ 

 Ο Τσάρλι Τζο Τζάκσον είναι ένα αγόρι που μισεί το διάβασμα. Μέχρι τώρα, κατάφερε να επιβιώσει χωρίς να διαβάσει ούτε ένα βιβλίο από την αρχή ως το τέλος. Πλέον όμως πηγαίνει στο γυμνάσιο και δεν είναι τόσο εύκολο να αποφεύγει τα βιβλία.
 Όταν ο κολλητός του, ο Τίμι, αποφασίζει ότι ήρθε η ώρα να σταματήσει να τον καλύπτει, ο Τσάρλι Τζο αναγκάζεται να στραφεί σε μια λύση απελπισίας για να διατηρήσει την ακεραιότητα της φήμης του.
Μια ξεκαρδιστική ιστορία, που θα «μιλήσει» στην καρδιά όσων μισούν το διάβασμα, αλλά που θα καταφέρει, ίσως, να τους αλλάξει γνώμη…
 (Ένα ευχάριστο βιβλίο για μικρούς και μεγάλους που δεν είναι, αλλά θα ήθελαν να γίνουν, φίλοι με το βιβλίο!)

 Γνώμες αναγνωστών 
-Ένα χιουμοριστικό βιβλίο! Διαβάζεται πολύ εύκολα!
-Μμμμμ. Ανυπομονώ να το διαβάσω. Μπορεί να είμαι σχετικά μια καλή μαθήτρια, αλλά θα ήθελα να μάθω πώς σκέφτονται και τα άλλα παιδιά!
-Νομίζω ότι δεν θα το χρειαζόμουν, γιατί μου αρέσει το διάβασμα, αλλά θα το προτείνω σε κάποιους φίλους που έρχονται αδιάβαστοι! Θα τους φανεί ενδιαφέρον!

-Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον βιβλίο! Θα 'ναι σίγουρα ένας πολύ χρήσιμος οδηγός για όσους δεν διαβάζουν!

 * Ο ΤΟΜΙ ΓΚΡΙΝΟΥΑΛΝΤ είναι πατέρας τριών αγοριών (του Τσάρλι, του Τζο και του Τζακ) που προτιμούν χίλιες φορές μια επίσκεψη στον …οδοντίατρο από την ανάγνωση ενός βιβλίου! Έπειτα από χρόνια ικεσιών, απειλών και δωροδοκίας, ο Τόμι αποφάσισε ότι ο μόνος τρόπος για να κάνει τα παιδιά του να διαβάσουν, ήταν να γράψει ο ίδιος ένα βιβλίο για το «πώς θα γλιτώσουν το διάβασμα»! Και τα κατάφερε! Διάβασαν (ή τουλάχιστον έτσι ισχυρίζονται) το βιβλίο του «ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΓΛΙΤΩΣΕΤΕ», που κυκλοφορεί ήδη από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ και έχει μεταφραστεί σε 11 γλώσσες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου