Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

«Διαβάζοντας μαζί...»

“The Family Reading Project” 

 Την αποστολή δωρεάν έντυπου υλικού στα πλαίσια της δράσης «Διαβάζοντας μαζί…»“The Family Reading Project” ανήγγειλε το Ελληνικό Τμήμα της IBBY-Κύκλος Παιδικού Βιβλίου.
Με στόχο την καλλιέργεια της αγάπης για το βιβλίο από τα πρώτα βήματα της ζωής με τη συμβολή της οικογένειας, το έντυπο υλικό είναι έτοιμο και θα διανέμεται δωρεάν σε σχολεία, βιβλιοθήκες και πολιτιστικούς φορείς.
Τα κείμενα έγραψε η συγγραφέας Maria Papayanni – Μαρία Παπαγιάννη (υποψήφια #HCAΑ2020, #HCAAgreeknominee και Πρέσβειρα Παιδικού Βιβλίου 2020) και την εικονογράφηση επιμελήθηκε η εικονογράφος Ίριδα Σαμαρτζή- Iris Samartzi (υποψήφια #HCAΑ2020).
 Το εισαγωγικό κείμενο έγραψε ο Βαγγέλης Ηλιόπουλος -Vagelis Iliopoulos (Πρεσβευτής για το Παιδικό Βιβλίο 2018) και την μετάφραση έκανε η Κική Χατζοπούλου.
Η δράση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα και με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού (Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού).
Για δωρεάν αποστολή του υλικού σε ενδιαφερόμενους φορείς: ibbyreadandshare@gmail.com.
Σύντομα θα αναρτηθεί στον ιστότοπο του Ελληνικού Τμήματος www.greekibby.gr.

Πηγή: https://www.elniplex.com/ 
(«Τα πάντα για όσους ζουν με παιδιά»)

BookSyros: Με χαρά πληροφορούμαστε ότι με πρωτοβουλία της Δημοτικής  μας Βιβλιοθήκης το πρόγραμμα θα εφαρμοστεί και στο νησί μας! Ελπίζουμε στη συμμετοχή μικρών και μεγάλων αναγνωστών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου