Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Ευχές για καλή αναγνωστική χρονιά!!

Κοπή πίτας Λέσχης Ανάγνωσης Ερμούπολης
(Γράφει ο Γιώργος Αλβέρτης) 

 «Για μια ακόμη χρονιά τα μέλη της Λέσχης Ανάγνωσης Ερμούπολης έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, στον φιλόξενο χώρο του αναγνωστηρίου της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ερμούπολης, με το συντονιστή Παναγιώτη Λίτσα να εύχεται και το 2018 να αποδειχθεί μια «Καλή αναγνωστική χρονιά»…» 
(Η «συνέχεια» στη σελίδα ΛΟΓΟΤΥΠΟΣ)   


 Ευχήθηκαν καλές αναγνώσεις... 
 Εκδήλωση κοπής πίτας της Λέσχης Ανάγνωσης Ερμούπολης στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ερμούπολης 
(Γράφει η Άννα-Τερέζα Δαλμυρά) 

 «Την “αυγή” μίας νέας ποιοτικής αναγνωστικής χρονιάς σήμαναν τα μέλη της Λέσχης Ανάγνωσης Ερμούπολης, κατά τη διάρκεια της λιτής εκδήλωσης που πραγματοποίησαν στους χώρους της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ερμούπολης, προκειμένου να υποδεχθούν το 2018. 
Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Παρασκευής - παρά το τσουχτερό κρύο – αρκετά από τα μέλη της Λέσχης Ανάγνωσης έδωσαν το “παρών” στο προγραμματισμένο ραντεβού τους, με το συντονιστή, κ. Παναγιώτη Λίτσα να προχωρά στο σύντομο χαιρετισμό του. 
Κατόπιν των ευχών που απηύθυνε προς το σύνολο των παρευρισκομένων, ο ίδιος εξέφρασε την επιθυμία η Λέσχη να συνεχίσει την θετική πορεία της και τα μέλη της να έχουν καλές και πολλές αναγνώσεις, στο πλαίσιο των καθιερωμένων συναντήσεών τους, από τις οποίες όλοι οι συμμετέχοντες αποχωρούν πιο πλούσιοι σε γνώση και κριτική ικανότητα…»

(Η «συνέχεια στη σελίδα ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου