Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

Ανακοίνωση


ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ

ΛΕΣΧΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ



Με πρωτοβουλία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου, δημιουργήθηκε και λειτουργεί εδώ και 3 χρόνια η ΛΕΣΧΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ.. Τα μέλη της –από διάφορους επαγγελματικούς χώρους- συναντώνται μια φορά το μήνα και συζητούν, σχολιάζουν, κρίνουν, ανταλλάσσουν απόψεις για ένα βιβλίο που έχουν προεπιλέξει.

Η Λέσχη Ανάγνωσης αποτελεί ουσιαστικά μια παρέα, με κοινό παρανομαστή και επιδίωξη την ανάγνωση και τη συζήτηση. Λειτουργεί με απλό τρόπο αποσκοπώντας στην καλλιέργεια της σχέσης μας με το διάβασμα , ένας ευχάριστος και εποικοδομητικός τρόπος για την ελεύθερη ώρα μας.

Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται άλλοτε στη βιβλιοθήκη και άλλοτε σε χώρο εκτός βιβλιοθήκης συνδυάζοντας τη συζήτηση με έναν καφέ.

Στο ξεκίνημα της νέας περιόδου της ΛΕΣΧΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ Ερμούπολης καλούμε όσες και όσους αγαπούν το βιβλίο να ενταχτούν στη Λέσχη Ανάγνωσης.

Θα περιμένουμε να παρευρεθούν την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 Νοεμβρίου, στις 7.30μμ στο φιλόξενο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης στην πρώτη συνάντηση της νέας περιόδου, συνάντηση γνωριμίας και προγραμματισμού δραστηριοτήτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου