Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Ανα-γνώσεις... Ανα-γνώσματα...

Ο άφραγκος άνθρωπος

Συγγραφέας: Boyle Mark
Εκδόσεις Α. Λιβάνη

Φανταστείτε να πρέπει να ζήσετε έναν ολόκληρο χρόνο χωρίς χρήματα. Ο Μαρκ Μπόιλ, πρώην επιχειρηματίας, το έκανε, και σε αυτό το εξαιρετικά σημαντικό βιβλίο μπορείτε να διαβάσετε την απίστευτη όσο και συναρπαστική ιστορία του.
Πώς αντιδρούν συγγενείς και φίλοι; Τι τρως; Πού ζεις; Πώς επηρεάζεται η κοινωνική και η προσωπική ζωή σου; Πώς πλένεσαι;

Ο Μαρκ Μπόιλ ανακαλύπτει τις απαντήσεις με το δύσκολο τρόπο και στην πορεία διερευνά τις σοβαρές επιπτώσεις που έχει η εμμονή μας με το χρήμα. Περιγράφοντας οδοντόκρεμες από σουπιά, εποχικά φαγητά, πρωτοβουλίες ανταλλαγής δεξιοτήτων και τουαλέτες κομποστοποίησης, ταξιδεύει μέχρι την Ιρλανδία χωρίς δεκάρα στην τσέπη και βρίσκεται αντιμέτωπος με την πλέον αδιανόητη κατάσταση: Χριστούγεννα χωρίς μετρητά. Ακολουθώντας τους δικούς του αυστηρούς κανόνες, ο Μαρκ επιστρέφει στα στοιχειώδη και ανακαλύπτει πρωτότυπους τρόπους να εξαφανίσει τους λογαριασμούς του και να ευημερήσει δωρεάν.

Συγκινητικό, πνευματώδες και γεμάτο συμβουλές εξοικονόμησης χρημάτων, το βιβλίο "Ο άφραγκος άνθρωπος" θα σας εμπνεύσει να διερωτηθείτε τι πραγματικά έχει σημασία στη ζωή. (http://www.biblioasi.gr/)

(BookSyros:Ας το διαβάσουμε , καλού κακού! Ποιος ξέρει, ίσως βρεθούμε κι εμείς σύντομα …άφραγκοι!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου