Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

JOHNNIE SOCIETY: Ένα μυθιστόρημα free-book για όλους!

Ένα διαφορετικό μυθιστόρημα κυκλοφορεί ελεύθερο στο Internet - δωρεάν, διαδραστικό και κυρίως ενδιαφέρον, το "Johnnie Society" του Γιάννη Φαρσάρη είναι φτιαγμένο για να συναρπάσει τους e-readers.

"Ιδού ακόμα ένα ελεύθερο μυθιστόρημα. Διατίθεται δωρεάν στο Διαδίκτυο στη διεύθυνση www.johnnie-society.org. Είναι το μυθιστόρημα του Γιάννη Φάρσαρη με τίτλο "Johnnie Society" και ο συγγραφέας επιτρέπει την ελεύθερη διανομή, αναπαραγωγή και διασκευή του έργου." ( Λογοτεχνικό περιοδικό ΔΙΑΒΑΖΩ)


"Η ιδιαιτερότητα με αυτόν τον τρόπο δημοσίευσης είναι διττή. Από τη μια, μιλάμε για ένα ηλεκτρονικό βιβλίο (e-book), το οποίο δημοσιεύεται ηλεκτρονικά και μπορεί να αναγνωστεί από την οθόνη ενός υπολογιστή. Από την άλλη, έχουμε μία άλλη προσέγγιση της έννοιας της πνευματικής ιδιοκτησίας. Ο Γιάννης Φαρσάρης, που έχει όλα τα πνευματικά διακαιώματα πάνω στο έργο του, επέλεξε να το διαθέσει ελεύθερα και μάλιστα εκχωρώντας κάποια δικαιώματα στους τελικούς χρήστες, δηλαδή στους αναγνώστες." (Ιστολόγιο Λέσχης Ανάγνωσης Πεζογραφίας Δράμας)

(Για την ανάγνωση μέσω iPhone και iPod touch, κατεβάστε την δωρεάν εφαρμογή
e-book reader Stanza. Κατόπιν, με προσθήκη της διεύθυνσης
http://dl.dropbox.com/u/2839880/JOHNNIE%20SOCIETY.epub
στο πεδίο "Downloads" της εφαρμογής, έχετε πρόσβαση στο αρχείο του βιβλίου)

Φίλες και φίλοι e-readers: ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου