Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ- Ενημερωτικό Δελτίο










Αγαπητοί αναγνώστες,
Αυτόν το μήνα μοιραζόμαστε ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΣΙΓΑΡΟ με τη Λένα Μαντά και καλωσορίζουμε δύο αγαπημένες συγγραφείς στις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ με δύο βιβλία που ξεζωρίζουν: την Καίτη Οικονόμου με τη ΛΕΥΚΗ ΟΡΧΙΔΕΑ και τη Ρένα Ρώσση-Ζαΐρη με το ΑΓΑΠΩ ΘΑ ΠΕΙ ΧΑΝΟΜΑΙ. Υποδεχόμαστε δύο έγκριτους ξένους συγγραφείς στη χώρα μας (Κρις Ίμπι, Χανς Κινγκ) διαβάζοντας τα σημαντικά βιβλία γνώσεων ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΣΥΜΠΑΝ και Η ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, και ευχόμαστε καλή επιτυχία στους: Τηλέμαχο Κώτσια, Γιάννη Ρεμούνδο και Κυριάκο Μαργαρίτη για την υποψηφιότητά τους στα Λογοτεχνικά Βραβεία του Περιοδικού ΔΙΑΒΑΖΩ με τα βιβλία τους ΣΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΟΧΘΗ, ΤΟ ΑΙΝΙΓΜΑ ΤΟΥ ΧΑΜΕΝΟΥ CD PLAYER και ΜΙΑ ΣΟΝΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΓΝΑΤΙΟ αντίστοιχα. Αποτίουμε φόρο τιμής στον Ντενί Γκετζ μέσα από την ανάγνωση των μοναδικών σε σύλληψη βιβλίων του ΜΗΔΕΝ, ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΒΕΡΕΝΙΚΗΣ και Η ΕΠΑΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ, όπου η καλή λογοτεχνία σμίγει δεξιοτεχνικά με τη σοφία των μαθηματικών.


Καθώς ο καιρός ανοίγει, ονειρευόμαστε ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ και θαλασσινά ταξίδια παρέα με το γλάρο Νικόλα Θαλασσάκη, για να ανακαλύψουμε ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ κόντρα στους ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ, και μπλέκουμε σε νέες υποθαλάσσιες περιπέτειες με τη Γοργόνα Έμιλι Γ., τα κορίτσια, και με το νεαρό ντετέκτιβ ΑΛΕΞ ΡΑΪΝΤΕΡ, τα αγόρια! Και δεν υπάρχει πιο κατάλληλη εποχή για να ζήσουμε νέους έρωτες, άλλοτε ηλεκτρονικούς, όπως στο E-LOVE, και άλλοτε νεανικούς, όπως στο ΔΕΚΑΤΡΙΩΝ ΚΑΙ...ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΕΣ! Οι μικρότεροι από εμάς ΧΡΩΜΑΤΙΖΟΥΜΕ, ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΜΕ και ΚΟΛΛΑΜΕ, μα πάνω από όλα ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ με τον αγαπημένο μας GUMMY BEAR!
Τέλος, ευχόμαστε χρόνια πολλά στην Πασχαλία Τραυλού, στην Πένυ Παπαδάκη και στη Μαρία Ρουσάκη, που έχουν τα γενέθλιά τους μέσα στο μήνα αυτό, αλλά και στους: Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ, Έλενα Αρτζανίδου, Ειρήνη Καμαράτου-Γιαλλούση, Ελένη Δαφνίδη, Ρένα Ρώσση-Ζαΐρη, Κώστα Καρακάση, Ιρένα Καραφύλλη, Ντίνο Κουμπάτη, Λένα Μαντά, Λένα Μερίκα, Γαλάτεια Γρηγοριάδου-Σουρέλη , Έλενα Στανιού, Ελένη Τσαμαδού για την ονομαστική τους εορτή.

Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση και καλή ξεκούραση!
Φιλικά,

Κλειώ Ζαχαριάδη


ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου