Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Λέσχη Ανάγνωσης Ερμούπολης



Πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 27 Ιανουαρίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη η μηνιαία συνάντηση των μελών της Λέσχης Ανάγνωσης. Θέμα της συνάντησης: «Τα βιβλία που διαβάσαμε και αγαπήσαμε στη διάρκεια του 2013»!
Στη διάρκεια της συνάντησης έγινε και η κοπή της πίτας για το 2014 με την παρουσία του επί σειράν ετών προέδρου της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, δημοτικού συμβούλου και προέδρου του ΟΠΑΣ κ. Γιάννη Κεράνη.
Έγινε ανταλλαγή ευχών για ένα καλύτερο νέο έτος, με αισιοδοξία ότι οι προσπάθειες όλων μας θα φέρουν επιτυχή κι ευτυχή αποτελέσματα.
Στην τυχερή της βραδιάς Σοφία Κωνσταντοπούλου προσφέρθηκαν –τι άλλο;- τρια όμορφα βιβλία!
Την ευχάριστη ατμοσφαιρα, ωστόσο, σκίασε το γεγονός της «απουσίας» δύο εκλεκτών μελών της Λέσχης Ανάγνωσης, αλλά και της τοπικής μας κοινωνίας. Του Δημήτρη Χάλαρη και του Ντίνου Ξένου, στη μνήμη των οποίων ήταν αφιερωμένη η εκδήλωση.
Μπορεί να μην έδωσαν φέτος το «παρών» στην κοπή της πίτας, όμως με το νου και την καρδιά όλοι μας νιώθαμε πως τους είχαμε δίπλα μας, γι΄ αυτό και δεν παραλείψαμε να κόψουμε και το δικό τους κομμάτι από την πίτα...
Η επόμενη συνάντηση της Λέσχης Ανάγνωσης Ερμούπολης ορίστηκε για τις 21 Φεβρουαρίου, με θέμα συζήτησης το αριστούργημα του Μενέλαου Λουντέμη «Ένα παιδί μετράει τ΄ άστρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου